Wickaninnisch Inn op Vancouver island

240 graden zicht over de stille oceaan

Wickaninnisch Inn is een moderne lodge, gesitueerd in de ruwe bossen aan de wilde oceaan van de Stille Oceaan. Elke kamer is voorzien van een gigantisch bad, een open haard en een balkon dat een prachtig uitzicht geeft over de Stille Oceaan. Wickaninnisch Inn is een ideale uitvalsbasis tijdens uw rondreis door Canada. Hier komt u op adem en geniet u met volle teugen van de prachtige natuur.

Betoverende uitzichten

Het hotel is zo ingericht dat u vanuit elke kamer kunt genieten van het weidse uitzicht. Op de kamers op de bovenste verdieping is dit uitzicht op de oceaan het mooist. De kamers in de westvleugel van het hotel hebben de meeste privacy. Bij zonsondergang komt u hier ogen te kort. Zo mooi is het uitzicht.

Duurzaamheid troef

Wickaninnisch Inn ligt in het UNESCO Bioshophere reservaat. Dat betekent dat het hotel zeer duurzaam gebouwd is. Deze keuze voor duurzaamheid ziet u terug in het materiaalgebruik. De eigenaars van het hotel moedigen u bovendien aan om de omgeving te voet of per fiets te ontdekken. En zeg nou zelf, dan ziet u toch ook het meest. 

Geniet in de mooie Spa
Unieke ligging midden in de natuur
King room met open haard en zeezicht

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?