Vila Vita Parc

 Algarve- Portugal

Dit luxueuze hotel is ongetwijfeld één van de mooiste resorts van heel Portugal.

De hoogstaande service en geboden kwaliteit zijn voor kenners een reden om steeds weer terug te keren naar dit resort.

Vila Vita Parc biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, uitmuntende restaurants en een prachtig wellnesscentrum ‘Spa by Sisley’.

Het resort bestaat uit een in modern Portugese stijl gebouwd hoofdgebouw, het in klassieke herenhuisstijl gebouwde ‘Residence’ en het naar een Moors dorp gemodelleerde ‘Oasis Parc’

Deze verschillende gebouwen liggen verspreid in een tuinlandschap dat 22ha telt.

Er zijn ook 5 schitterende luxe masterpiece villa’s geschikt voor 5 tot 12 personen. De combinatie van privacy en alle voordelen van het resort zijn uniek voor de Algarve.

De fraaie botanische tuinen met fonteinen en wandelpaden creëren een exquise, rustgevende sfeer.
Het strand is via traptreden te bereiken.

Vila Vita Parc biedt een stijlvolle lounge, 11 boetieks, bibliotheek en kapsalon.

In de riante tuin bevinden zich 6 zwembaden. Voor de kinderen zijn er een speeltuintje en kinderclubs (vanaf 6 maanden).
Voorts een breed scala aan sportvoorzieningen waaronder tennisbanen, een voetbal- en basketbalveld en ruimte voor volleybal en badminton.

Het ‘Padel Sports Center’ biedt de mogelijkheid om padel en pickleball te spelen. Golfers kunnen gratis gebruik maken van de 9-holes pitch & putt, de 18 holes putting green de 18 holes minigolf.

Er zijn verschillende restaurants waaronder Bela Vita (a la carte met internationale gerechten), Aladdin (grill-gerechten), The Whale (kindvriendelijk en internationaal), Adega (Portugese specialiteiten) Atlantico, Mizu (Japans teppanyaki specialiteiten restaurant) en uiteraard Ocean met adembenemend zeezicht en met twee Michelin-sterren bekroond. Ook is er een 8 meter diepe wijnkelder met een collectie van meer dan 11.000 flessen van de beste wijnen uit Portugal en de rest van de wereld. Naast wijnproeverijen is de wijnkelder ook geopende voor privé diners.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op:

Wilt u liever dat ik contact met u opneem ?