onafhankelijke reisspecialist

Online verdwalen tussen de betoverende blikvangers levert vaak niet uw gewenste 4- of 5 sterrenreis op. Departures kent de weg in het online doolhof van exclusieve vakantiebestemmingen. Dankzij mijn jarenlange ervaring, specifieke expertise en goede contacten in het luxe segment. Als onafhankelijk reisspecialist heb ik bovendien toegang tot het volledige en exclusieve aanbod van de beste premium reisorganisaties en hotels. Zal ik u op weg helpen?

Geen glimlach, maar een brede grijns

Heeft u meer te besteden, dan verwacht u ook meer van uw reisbestemming en vakantieadres. In 27 jaar heb ik een zesde zintuig ontwikkeld voor wat een hoog verwachtingspatroon inhoudt. Ik ontwerp, regisseer en organiseer uw exclusieve reis op maat. Met Departures geniet u van meer luxe en comfort. U ontspant en komt meer tot rust. U ziet meer en u beleeft meer. En de verassingen die ik voor u in petto heb, toveren geen glimlach, maar een brede grijns op uw gezicht. Wat wilt u nog meer?

Luxe vakantie met pret-/prijsgarantie

U voorkomt keuzestress als u Departures inschakelt. Stress en vakantie vieren, horen niet bij elkaar. Daarvoor is uw tijd veel te kostbaar. Daarom geef ik u een persoonlijk, goed onderbouwd reisadvies. Daarbij hanteer ik vergelijkbare tarieven als reguliere reisbureaus en internetaanbieders. In mijn ogen is exclusiviteit niet synoniem aan onbetaalbaar of onmogelijk. Via Departures regelt u dus een luxe vakantie met een pret-/prijsgarantie. Aantrekkelijk vooruitzicht, vind u niet?

Zekerheid

Heeft u tijdens uw vakantie vragen of opmerkingen? Schroom niet om telefonisch of per mail contact op te nemen met Departures. En bij terugkomst luister ik sowieso graag naar uw reiservaringen. Ik ben aangesloten bij The Travel Club, de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Uw reserveringen vallen dus onder de voorwaarden van de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. U gaat dus met een veilig gevoel op vakantie.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?