Uniek in zijn soort: The One & Only Wolgan Valley

Het ultieme ‘outback’ gevoel

Het spectaculaire resort Wolgan Valley ligt diep verscholen in de ongerepte natuur van Australië. Vanuit Sydney rijdt u 3 uur in noordelijke richting om het resort te bereiken. Wolgan Valley ligt ingeklemd tussen 3 nationale parken: Stone National Park, Wolemi National Park en Greater Blue Mountains World Heritage Site.

Wildlife spotten in luxe

De eigenaars van Wolgan Valley houden er een bijzondere filosofie op na. Ze vinden het belangrijk dat uw verblijf zo min mogelijk impact op de natuur heeft. Als natuurliefhebber bent u in dit resort dan ook als een zalm in een stromend bergbeekje. Een gedeelte van het land biedt als reservaat bescherming aan zeldzame koala’s, yellow-bellied gliders en brush-tailed wallabies. Kortom: hier beleeft u het buitengevoel in optima forma.

Op adem komen

De natuurlijke habitat gaat niet ten koste van luxe en comfort. De 40 suites van Wolgan Valley zijn uiterst luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien. De Timeless Spa is een ideale plek om te relaxen en op adem te komen na een inspannende wandeling, excursie of trektocht. Alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

Wilt u liever dat ik contact met u opneem ?