The Greenwich Hotel

Celebrity hotel in New York

The Greenwich Hotel is een schitterend Boutique Hotel in downtown Manhattan, om precies te zijn in de wijk Tribeca. Het hotel is eigendom van de beroemde acteur Robert de Niro. De 88 luxueuze kamers, suites en penthouses zijn allemaal stijlvol ingericht en gedecoreerd. Geen enkele kamer is hetzelfde. Dat maakt van het Greenwich Hotel een Boutique Hotel zoals het bedoeld is.

Design uit alle windstreken

De architect en de binnenhuisarchitect hebben zich bij de inrichting en de decoratie laten inspireren door invloeden uit alle windstreken. Deze culturele invloed is in alle kamers, suites en penthouses voelbaar. Denk aan de handgeweven, Tibetaanse zijden tapijten, de Engelse lederen sofa’s, de handgemaakte Marokkaanse tegels of in de badkamer of de tegelvloeren van Italiaans marmer.

Technologie omarmt luxe

Vanaf de eerste seconde was ik onder de indruk van de service, de faciliteiten en het persoonlijke karakter van The Greenwich Hotel. Ik voelde me er helemaal thuis. Als faciliteiten biedt het hotel onder meer een bijzonder spa, een fitnessruimte en een binnenzwembad. Het Locanda Verde restaurant serveert topklasse gerechten uit de Italiaanse keuken en is een echte aanrader voor fijnproevers. De minibar op de kamers is gevuld met heerlijke, Amerikaanse hapjes. De moderne technologie is een prima aanvulling op de charme van het hotel. Elke kamer is uitgerust met een HD-flatscreentelevisie, iPod dockingstations en gratis draadloos internet.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?