The Chedi: state-of-the-art design hotel

de wow-factor in optima forma

Wereldberoemde hotels als The Ritz en The Savoy hebben naam en faam opgebouwd met een uitmuntende service, in combinatie met een prachtig interieur. U mag The Chedi in Oman probleemloos in dit rijtje scharen. Deze stijlvolle, state-of-the-art reisbestemming behoort tot de meest unieke resorts van het Midden-Oosten. Het originele design geeft The Chedi een majestueuze look and feels. Ik voelde me de koning te rijk toen ik The Chedi voor het eerst bezocht. .

Te midden van natuurlijke blikvangers

The Chedi heeft de indrukwekkende Al Hajar bergen als achterbuurman. Deze natuurlijke blikvanger weerkaatst bij ondergaande zon prachtig in de rustige wateren van de Golf van Oman. Tussen beide toeristische trekpleisters is The Chedi gebouwd. De elegante, met wiskundige precisie aangelegde tuin met een oppervlakte van 21 hectare springt direct in het oog. Dat geldt ook voor de prachtige spa die een perfecte mix laat zien van de Aziatische Zen-Stijl en de Oman architectuur. Architectuur en inrichting laten overal bijzondere doorkijkjes zien.

Aantrekkingkracht pur sang

Luxueuze kamers en suites, bekroonde restaurants en een privéstrand geven The Chedi een bijzondere aantrekkingskracht. Het is een resort waarvan de gasten zeggen dat de kans op een volgend bezoek groot is. Laat u oog vooral vallen op de Club Terrace kamer of suite. Zowel kamer als suite zijn inclusief het gebruik van faciliteiten van de Club Lounge: ontbijt, de hele dag door frisdrank en alcoholische dranken, afternoontea, cocktails, gratis minibar en een luxe transfer van en naar de luchthaven.

Gelegen aan het witte strand van Muscat
Deluxe moderne kamers in The Chedi
Dineren onder de sterrenhemel

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?