St. Regis Saadiyat Resort

relaxen op hoog niveau

Het St. Regis Saadiyat Island Resort is een spectaculair resort om tot rust te komen. Het resort ligt aan de natuurlijke witte zandstranden in Abu Dhabi en combineert traditie en moderne luxe op voortreffelijke wijze. Treed binnen in de imposante entree met kroonluchters en wees welkom in de galerij met luxe boetieks.

Faciliteiten voor jong en oud

Het hotel beschikt over 5 zwembaden, waaronder een ‘adults only’-gedeelte. Ook aan de kinderen is tot in de kleinste details gedacht in dit hotel. De Sandcastle kids club met kinderzwembad ligt aan het strand en verzorgt tal van activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 3-12 jaar.

Luxe strandvakantie en perfecte tussenstop

De kamers in het St. Regis zijn modern ingericht. De Ocean Suite met 2 slaapkamers is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Naast een woonkamer en twee slaapkamers heeft deze suite ook een eigen eetgedeelte en een badkamer. Abu Dhabi is een perfecte tussenstop voor een reis naar bijvoorbeeld Azië of Australië. Wilt u in de winterperiode van een strandvakantie genieten? Ook dan is Abu Dhabi een echte aanrader. Uiteraard kunt u Abu Dhabi ook combineren met andere bestemmingen. 

Deluxe seaview kamer
St. Regis Saadiyat
Relaxen bij het zwembad

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?