santos gran hotel miramar

Architectonische parel aan de boulevard van Malaga

Op slechts 15 minuten lopen van het centrum van Malaga ligt Gran Hotel Miramar. Het historische pand uit 1926 mag na de verbouwing met recht een architectonische parel genoemd worden. Luxe, comfort en een onberispelijke service maken van Gran Hotel Miramar Resort & Spa een ultieme genietplek. Ik ga hier zeker nog een tweede keer terug, want Malaga is ideaal voor een korte vakantie door het compacte historische centrum, de vele musea (o.a. Picasso en Carmen Thyssen) en de mooie stranden.

Middellandse Zee aan uw voeten

Gran Hotel Miramar is een perfect uitvalbasis voor een citytrip Malaga of een aangename start voor een rondreis Zuid-Spanje. In dit hotel begint je vakantie echt goed. Het strand en de Middellandse Zee liggen direct aan uw voeten. De brede boulevard met palmbomen zorgt voor een prachtige scheiding tussen het luxueuze hotel en de zee. Het heerlijke klimaat, de ongekende luxe en de zeer uitgebreide spa maken van Gran Hotel Miramar Spa & Resort een droomplek bij uitstek.

Inrichting in Mediterrane of Andalusische stijl

De kamers zijn stuk voor stuk ingericht in een moderne Mediterrane of Andalusische stijl en voorzien van alle hedendaagse faciliteiten. In de historische tuinen met palmbomen en bloeiende struiken liggen twee zwembaden. Die zijn omringd met terrassen waarop ligbedden en parasols staan. Voor de jongste gasten is er een kidsclub. De fraaie spa in het hotel heeft een watercircuit, ijsfontein, sauna, hamam, jacuzzi en fitnessruimte.

 

Moderne kamers met Arabische accenten
Eten met prachtig uitzicht op zee
Junior Suite Seaview

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?