Sani Resort: een paradijs in Griekenland

Vakantieparadijs van de buitencategorie

Als luxe vakantieparadijs is Sani Resort een van mijn persoonlijke favorieten in Halkidiki. Het resort ligt in een prachtig natuurreservaat en bestaat momenteel uit 5 luxehotels met het allerhoogste niveau in service, stijl en voorzieningen. U geniet hier van het fijnste zandstrand van Griekenland, dat langzaam afloopt in de Egeïsche Zee. Sani Resort bevindt zich op slechts 50 minuten rijden van de luchthaven Thessaloniki.

Ideaal voor gezinnen met kinderen

Porto Sani is als het elegante all-suite hotel van het resort ideaal voor gezinnen. Sani Club biedt accommodaties in bungalowstijl en voelt als een vakantiedorp. Het recent gerenoveerde Sani Beach is een betaalbare optie voor actief ingestelde koppels of gezinnen. Het intieme boetiekhotel Sani Asterias biedt het hoogste niveau van service en comfort.

Schilderachtig ‘Sani Marina’

Het hotel Sani Dunes is mijn persoonlijke favoriet. Ik was hier te gast tijdens de opening in juni 2017. Dit hotel heeft een heel groot verwarmd zwembad, 3 restaurants en een exclusieve spa. De schilderachtige ‘Sani Marina’ vormt het kloppende hart van het resort. Hier bevindt zich een gezellige boulevard met vele boetieks, winkels, restaurants en bars. De horecavoorzieningen maken deel uit van het zogenoemde ‘dine around concept’ van Sani Dunes. Graag adviseer ik u welke van de 5 hotels het beste bij u en uw reisgenoten past.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?