Sabi Sabi Private Game Rserve Earth Lodge

Genieten in prive gamereserve

Sabi Sabi Earth Lodge is een safari lodge die luxe, hoogstaande service en liefde voor de natuur moeiteloos combineert. De unieke lodge ligt aan de rand van het Krugerpark. De architectuur van de lodge én de inrichting van de kamers sluiten naadloos aan op de natuurlijke omgeving en vegetatie. Sabi Sabi Earth Lodge staat al jaren hoog genoteerd op mijn lijstje van safari lodges. 

Oog in oog met het wild

Tijdens de safari komt u oog in oog te staan met wilde dieren. Het is spectaculair om een groep jagende leeuwen te zien. Meestal jagen de vrouwtjes, de mannetjes komen pas in actie als de prooi gevangen is.  Een van de hoogtepunten van mijn safari was de jacht van een luipaard op een kudde impala’s. Op slechts enkele meters van onze Land Rover stond dit prachtige dier in de starthouding om aan te vallen.   

Uitgebreide wijnkelder

Zuid-Afrika is uitgegroeid tot een wijnland van naam en faam. Sabi Sabi Earth Lodge doet deze naam eer aan. In de wijnkelder liggen maar liefst 6000 flessen bijzondere en zeldzame wijnen. De sommelier van het hotel vertelt u graag welke wijn bij uw menu past. Dineren is sowieso een belevenis bij deze safarilodge. U geniet van wijn en spijs, met uitzicht op de drinkplek voor het wild en de bush.

Luxe suite met privé-zwembad en eigen butler

De 13 luxe suites zijn onlosmakelijk verbonden met moeder aarde. Iedere suite heeft een privé zwembad, een en-suite badkamer met een grote glazen pui en een binnen- en buitendouche. Uw privé butler zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Ik heb van elke minuut genoten tijdens mijn verblijf in Sabi Earth Lodge.  Graag vertel ik u in geuren en kleuren waarom deze unieke lodge ook op uw lijf geschreven is.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?