“Het belangrijkste bij het regelen van een reis met je gezin is dat je het gevoel krijgt dat er goed naar je wensen wordt geluisterd. Als drukbezet mens heb je simpelweg te weinig tijd om alles zelf uit te zoeken om er zeker van te zijn dat je vakantie top zal zijn, zonder je zorgen te maken of alles wel goed geregeld is. Daarvoor is de tijd met je gezin te kostbaar. Daarom gaan wij met Monique in zee. Zij luistert, begrijpt en weet de beste spots te vinden. Daarnaast geeft ze je het gevoel dat de reis speciaal voor ons is samengesteld, en dat is ook zo! Kortom, service, persoonlijke aandacht en kwaliteit gaan hand in hand waardoor je echt onbezorgd op reis gaat”

Peter Wennink

“Monique van Departures ken ik als een gepassioneerd onderneemster. Wij hebben ervaren dat zij precies aanvoelde wat onze wensen waren. We zijn dan ook verschillende keren zorgeloos met haar ‘op stap’ geweest. Snel, prima service, denken in mogelijkheden en inventief zijn kwaliteiten die Monique en haar staf kenmerken. We hoeven niet meer te kiezen: Departures is ons vertrekpunt!”

Rob Boerekamps

“Monique is met haar Departures altijd (en zeer snel) in staat de best mogelijke accommodatie te vinden, waar dan ook in de wereld. Door haar ruime ervaring en persoonlijke aanpak, weet ze precies de juiste interpretatie te geven aan comfort en reisgenot.”

Marc Reijnen

“Monique is een zeer gedreven, ervaren adviseur die met passie voor de client ‘op reis gaat’ om het beste resultaat voor je te behalen. Zeer klantgericht, luisterd oor, schitterende suggesties en prijs/kwaliteit- verhouding is helemaal top! Aarzel niet om Monique in te schakelen voor het uitzoeken en boeken van jouw droomreis!”

Mirjam Broeders

“Monique is een innovatieve reistopper die onze vakantiewensen keer op keer uitstekend vertaalt. Zij geeft vooral eerlijk en helder advies en je weet vooraf zeker dat het klopt. Zij is een google die kan voelen. Een aanrader!”

Hajo Schimmelpenningh

“Monique heeft ons uitstekend geholpen bij het samenstellen van onze speciale reis (honeymoon) naar de West Kaap van Zuid-Afrika. We hebben haar leren kennen als een echte reis-professional met een goed inlevingsvermogen, is service gericht en levert uitstekend maatwerk. Kortom: een echte aanrader!”

Dorien Kaasjager-Bevers

“Na een aantal uren zelf op het internet gezocht te hebben naar een droomreis voor twee personen, heb ik een hulpmail aan Monique gestuurd. Meteen nam Monique contact met me op en hebben we de wensen besproken. Daarna heb ik niets meer hoeven te doen. Alles werd geregeld. Ik hoefde alleen maar te genieten. Dat hebben we gedaan. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook de aftersales was erg goed. Een vakvrouw met oog en attentie voor details. Bedankt Monique.”

Jan Bons

 “Wij zijn een internationaal opererende organisatie en reizen veelvuldig in Europa. Onze reizen en hotels worden veelal geregeld en georganiseerd door Departures. Wij hebben Departures leren kennen als een betrouwbare en correcte organiatie die op adequate wijze onse reizen regelt. Kortom een betrouwbare partner in business die inmiddels ook onze privé reizen organiseert.”

Citadel International B.V.

“Niets zo persoonlijk als een familiereis, en zeker met 3 opgroeiende kinderen. Monique wist met haar persoonlijke en klantvriendelijke benadering een reis voor ons te plannen waarbij we allemaal aan ons trekken kwamen. Geen standaard pakket maar een reis waarbij onze wensen en eisen maximaal werden ingevuld. Goede begeleiding en een prima aftersales!”

Kees Retera