Uw droomreis, mijn passie

Reizen is een prikkeling van al uw zintuigen. Departures prikkelt ze allemaal. Op de mooiste plekken op aarde doet u oogverblindende indrukken op. U luistert naar het geluid van kabbelende bergbeekjes, wuivende palmbomen of krijsende berberaapjes. U snuift de geur en de gebruiken van andere culturen op. U streelt uw smaakpapillen met een champagneontbijt of een haute-cuisine 5-gangendiner. En u voelt zich de koning te rijk als u zich laat onderdompelen in luxe en persoonlijke aandacht. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik voor u zo’n exclusieve reis mag regelen. Uw droomreis is mijn passie.

Uw verwachtingen overtreffen, mijn drijfveer

Daag me uit om uw perfecte reisbestemming te vinden én van A tot Z te regelen. Uw wensen geven richting aan mijn zoektocht, maar zijn niet bindend. Ik raad u een bestemming af als die afbreuk doet aan uw verwachtingen. Bij Departures treft u geen standaard reizen aan. U bent immers uniek en authentiek. Daar horen een exclusieve locatie en een bijzondere reiservaring bij. Ik bied luxe en gemak, zonder dat u zelf urenlang online hoeft te zoeken. Ik enthousiasmeer, informeer, denk mee, ontzorg en verras. Zo overtref ik uw verwachtingen.

Uw exclusieve vakantie, mijn kennis en ervaring

Departures is al 20 jaar gespecialiseerd in reizen in het luxe segment. Dankzij mijn reiservaring ken ik de mooiste bestemmingen, de meest exclusieve hotels en luxe resorts. Binnen en buiten Europa. Ik beschik over een uitgebreid, professioneel netwerk en ik onderhoud rechtstreeks contact met luxe hotels en resorts, reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Graag zet ik mijn kennis, ervaring en netwerk in om voor u een onvergetelijke, exclusieve vakantie te regelen.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?