Passie voor droomreizen

De passie voor droomreizen stroomt dag en nacht door mijn bloed. Deze voorliefde ontsprong ruim 27 jaar geleden als een meanderend bergbeekje, baande zich een weg langs historische stadjes en culturele hotspots en ontwikkelde zich stroomopwaarts tot levensader en dagelijkse inspiratiebron. Mijn persoonlijke reiskoffer bevat bijna 3 decennia ervaring in het luxe reissegment. Dankzij deze bagage begrijp ik uw specifieke (reis)dromen, leef ik me grondig in en ken ik de weg naar luxe resorts en hotels binnen en buiten Europa.

Monique de Vos

Betrokken en bevlogen

Een bekend spreekwoord stelt dat de reis belangrijker is dan de bestemming zelf. Met Departures ben ik graag uw gids en reisgenoot tegelijkertijd. Ik laat me niet verleiden door mooiweerpraatjes over hagelwitte stranden, 5-gangen haute cuisine of state-of-the-art service. Ik wil ter plekke zien, voelen en ervaren of een bestemming een droomlocatie is. Door mijn eigen reiservaring ken ik de valkuilen en hindernissen die u onderweg en op locatie tegenkomt. Dankzij deze betrokkenheid en bevlogenheid kan ik u behoeden voor teleurstellingen, inspelen op trends in het luxe reissegment en een reis uitstippelen die van begin tot einde uw verwachtingen overtreft.

Buiten gebaande paden

Uw droomreis organiseren en boeken is geen sinecure. Maatkleding is geen one-size-fits-all. Zonder persoonlijk contact lukt het me niet om uw wensen te doorgronden. Ik ben nieuwsgierig, empathisch, kritisch en denk buiten gebaande paden. Deze karaktereigenschappen vormen mijn persoonlijke kompas om u te helpen bij de mooiste tijdsbesteding die er bestaat: vakantie vieren. Ben ik daarin te eigenwijs? Nee. Mijn eigen wijsheid heeft me gebracht waar ik nu sta met Departures. Zoals u een eerste indruk maar een keer kunt maken, zo kunt u een droomreis niet overdoen. Uw reis moet tot in de finesses kloppen. Een glimlach is niet voldoende. Departures gaat voor een brede grijns.

Wow-effect en uitgebalanceerde prijs-/plezierverhouding

Bent u nieuwsgierig waar mijn hartstocht in uitmondt? Mijn inspanningen beogen de volgende eindbestemming: u dompelt zich onder in persoonlijke aandacht, u baadt in luxe van de buitencategorie en u laaft zich aan onvergetelijke herinneringen. Daarbij kunt u rekenen op de juiste balans tussen prijs en plezier. Sommige ervaringen zijn zelfs onbetaalbaar. Nog niet overtuigd dat Departures uw partner voor een Wow-effect van enkele dagen of meerdere weken is? Voorkom keuzestress en vertrouw op mijn professionaliteit en ervaring als luxury hotel improver.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?