The One & Only Le Saint Geran

Het legendarische One & Only is terug

Het idyllische en legendarische resort Le Saint Géran heeft een grondige renovatie gehad en opent december 2017 zijn deuren. De naam verwijst naar het schip Le Saint Géran dat in 1744 vlakbij dit schiereiland ten onder ging. Het wrak is nog steeds te bezichtigen. Zonder twijfel behoort het hotel na de renovatie tot de beste hotels van Mauritius. Ervaar nu zelf ook de service van wereldklasse. 

Exclusieve villa’s

Het resort ligt aan de oostkust op een privé-schiereiland, aan beide zijden omzoomd door de kilometerslange, parelwitte zandstranden van Belle Mare. Als gast wordt u tijdens uw verblijf in de watten gelegd. Alle exclusieve villa’s zijn uitgerust met een privé-zwembad. Verspreid over het resort liggen 3 toprestaurants. Geniet hier van verse visgerechten, de geraffineerde Indische keuken of internationale haute-cuisine. Ook families voelen zich hier in hun element: voor kinderen staan er avontuurlijke kinderprogramma’s op de agenda.

Golfen en actief bezig zijn

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Le Saint Géran. De Gary Player 9-holes golfbaan ligt op een steenworp afstand van het hotel. Diverse andere 18-holesbanen liggen in de buurt. Voor de sportieve vakantieganger biedt Le Saint Géran nog meer faciliteiten. Denk aan een uitgebreide Spa, tennisbanen, yogalessen en faciliteiten voor andere (water)sporten.

Ideale combinatie met Dubai

Als iconische ‘Grand Dame’ schittert Le Saint Géran meer dan ooit tevoren en beantwoordt moeiteloos aan de eisen van veeleisende klanten. Een strandvakantie op Mauritius is perfect te combineren met een tussenstop in Dubai.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?