Nimmo bay wilderness resort

alleen per watervliegtuig te bereiken

Langs de verlaten kust van British Colombia in Canada ligt midden in de natuur het unieke Nimmo Bay Wilderness Resort. Bezoek deze parel in de Canadese natuur en ga onder begeleiding van een ervaren gids grizzlyberen, zwarte beren en walvissen spotten of maak een helikoptervlucht over een gletsjer.

Avontuurlijk en uitdagend

Nimmo Bay is alleen per boot, helikopter of watervliegtuig te bereiken. Om die reden kunt u alleen een meerdaags bezoek aan het resort brengen. Ver weg van de bewoonde wereld wordt u één met de overweldigende natuur van Canada. De dagelijkse activiteiten zijn uitdagend, avontuurlijk en worden 100% op uw persoonlijke wensen aangepast.

Oogverblindende uitzichten

Nimmo Bay is een intiem Wilderness Resort dat gerund wordt door een familie. Het resort bestaat uit 9 houten chalets die een oogverblindend mooi uitzicht bieden op de ongerepte natuur van de omringende wildernis. De chalets zijn vanzelfsprekend van alle gemakken voorzien. U komt hier niets te kort. U kunt een meerdaags verblijf op deze unieke plek prima combineren met een rondreis door West-Canada.

 

Luxe cabines met eigen terras
Grizzly beren leven er nog volop
Per helicopter naar het resort

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?