Manta Resort Zanzibar: overnachten in watervilla

Slapen onder de zeespiegel

Stelt u zich eens voor: u wordt wakker en een school met duizenden vissen schiet door uw blikveld. Het Manta Resort is een drijvende watervilla, op 250 meter afstand van de kust. De villa bestaat uit 3 niveaus. Op het eerste niveau bevinden zich de woonkamer en de badkamer. Op de bovenste etage staan comfortabele ligbedden. Hier relaxt u overdag in de zon en geniet u ’s avonds van de sterrenhemel. Het verhaal gaat dat u hier de Melkweg en de planeten kunt zien, vanwege de geringe luchtvervuiling.

Absolute blikvanger, ongekende ervaring

4 meter onder de zeespiegel is een speciale kamer ingericht: de Under Water room. Deze absolute blikvanger van het Manta Resort zorgt voor een ongekende ervaring. De kamer bevindt zich namelijk in de zogenoemde blue hole, een levend koraalrif. Het resort is een paradijs voor liefhebbers van snorkelen, duiken of de Kleine Zeemeermin.

Prachtige flora en fauna

Een houten boot zoeft over het kristalheldere water en brengt u binnen 5 minuten naar uw eigen watervilla. Tijdens uw verblijf beschikt u over een eigen kajak om de prachtige omgeving te ontdekken.
Het aangename strandresort is omgeven door een weelderige, tropische tuin. Het Manta Resort is een perfecte afsluiter van een vermoeiende safari door Tanzania of Kenia.

Wakker worden tussen de vissen
Prive watervilla
Geniet van de zonsondergang

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?