Lizard Island Resort

Luxe resort, omringd door koraalrif

Lizard Island is het noordelijkst gelegen eilandresort op het Great Barrier Reef. De vlucht tussen Cairns en Lizard Island duurt ongeveer 1 uur. Soms is de reis belangrijker dan de eindbestemming. In dit geval is uw reisbestemming een droomlocatie. Lizard Island Resort is een voltreffer als u van zon, zee en strand houdt. Het eiland heeft een tropisch klimaat: u geniet dus 12 maanden per jaar van temperaturen rond de 27 graden.

Picknicken op het strand

Natuurlijk kunt u uitstekend lunchen in het resort zelf. Veel romantischer is het om uw lunch te laten inpakken en met een picknickmand op pad te gaan. Geniet vervolgens met volle teugen en in alle rust van alle versnaperingen op een van de vele stranden. Het ideale plekje uitkiezen is nog niet zo eenvoudig. Maar liefst 24 stranden omzomen het eiland.

Vissen spotten in Great Barrier Reef

Het water rondom Lizard staat bekend als een walhalla voor sportvissers, snorkelaars en duikers. Lizard Island zelf behoort tot een nationaal park. Naast de stranden, de lagune en het resort is er ook een onderzoekscentrum: The Lizard Island Research Station. Onderzoekers van over heel de wereld komen naar dit centrum om onderzoek te doen naar het koraalrif.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?