La Residence Estate

Exclusief wijnhuis in franschhoek

La Residence is een exclusief toevluchtsoord in de laaglanden van Franschhoek in Zuid-Afrika. Het hotel biedt een spectaculair uitzicht op de bergen en de prachtig aangelegde tuin. Bij de ingang van La Residence staat u direct oog in oog met een beeldhouwwerk van Dylan Lewis. Mijn bezoek aan deze eersteklas locatie maakte van begin tot einde indruk.

Grandeur en glamour

De centrale hal in dit luxueuze hotel straalt verfijning en klasse uit. Een prachtig gewelfd plafond geeft de ruimte karakter. Muren met enorme, dramatische spiegels zorgen voor grandeur en glamour. Hier genieten de gasten van overheerlijke spijzen en bijpassende wijnen. Franschhoek maakt naam als de wijnhoofstad van Zuid-Afrika. Ook buiten de deur kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen.

Beroemdheden op de gastenlijst

La Residence heeft in alle 11 suites oog voor detail. Elke suite kent zijn eigen, unieke inrichting. De keuze in design laat een bijzondere combinatie zien van Zuid-Afrikaanse kunst, Victoriaanse antiek, glamrock objecten en popart kleuren. De Sir Elton John voelt zich thuis in la Résidence. Geen wonder dat de naam van de bekende Engelse zanger regelmatig op de gastenlijst staat. Wilt u zelf op deze lijst komen te staan? Ik kan in geuren en kleuren mijn ervaringen met u delen. 

Uitzicht over het prachtige landschap
Unieke romantische kamers
Een uitzicht wat nooit gaat vervelen

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?