Kensho Boutique hotel

een stijlvolle parel op mykonos

Uitkijkend over het heldere water van de Ornos Baai ligt het prachtige Boutique Hotel Kensho. Het hotel is gebouwd met lokaal geproduceerde materialen en beschikt over een uniek interieur en meubels van bekende designers. De architect heeft zich laten inspireren door de traditionele architectuur van het eiland én de natuurlijke schoonheid van de Cycladen.

Kamers en suites met zwembad of jacuzzi

Alle smaakvolle ingerichte kamers en suites hebben een eigen zwembad of jacuzzi. En dat maakt dit hotel zo uniek. Kensho is geen grootschalig hotel, maar een knusse plek om even tot rust te komen. Geniet van het stijlvolle restaurant en de fijne keuken. De chef-kok bereidt smakelijke, originele gerechten van de Griekse en Mediterrane keuken en geeft daar een moderne twist aan. Tip: beleef een zonsondergang in Kensho’s Poolbar of Sunset Lounge met een cocktail in de hand.

Beleef

Uiteraard kun je dit hotel combineren met andere hotels op de Cycladen zoals Naxos, Paros en Santorini. Het centrum van Mykonos-stad, met zijn vele boetieks en restaurants, ligt op 3km afstand van Kensho Boutique Hotel and Suites. Het hotel verzorgt gratis vervoer van en naar Mykonos-stad.

Geniet van je uitzicht over de baai
Prive jacuzzi op je eigen terras
Moderne ruime kamers

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?