Fushion Resort Nha Trang

Wellness-boutique hotel in Vietnam

Fusion Resort Nha Trang is een gloednieuw, Wellness-Boutique hotel in Vietnam. Het hotel opende in 2016 zijn deuren en was vanaf dag één een schot in de roos. Het resort combineert luxe en een oogstrelend design met een uitzicht dat zijn weerga nauwelijks kent. Het hotel ligt aan de ongerepte kust van Cam Ranh-Nha Trang en kijkt vanaf een hoogte van 12 meter uit over de Zuid-Chinese Zee.

Prachtige villa’s aan zee

Alle villa’s zijn stijlvol, ruim en luchtig opgezet en beschikken over een open leefgedeelte. Als u ’s morgens wakker wordt, hoort u direct het geluid van de zee. Wind en zonlicht maken deel uit van het decor.  Alle kamers zijn uitgerust met een flatscreentelevisie en een comfortabele zithoek. Blikvanger in iedere badkamer is de hangende badkuip.  Vanuit de villa’s heeft u uitzicht over de weelderige, groene tuinen, het goudgele privé-strand en de oceaan.

Mooiste stranden van Vietnam

Fusion Resort ligt tussen het vliegveld en Nha Trang, de bekendste kustplaats van Vietnam. Het voormalige vissersdorp staat bekend om zijn goudgele zandstranden en uitstekende faciliteiten voor duikers en snorkelaars. Er loopt een gratis pendeldienst naar dit stadje. De vraag is of u die nodig heeft. Gasten die in het resort gearriveerd zijn, willen waarschijnlijk niet meer weg.

All inclusive spabehandelingen

Fusion Resort Nha Trang heeft een all inclusive spaformule, inclusief yoga en meditatie, Daarnaast is het ontbijtconcept de moeite waard om te vermelden. U kunt ontbijten waar u maar wilt: in uw eigen villa, aan het zwembad of op het strand.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?