Four Seasons Tented Camp Gouden Driehoek

Glamping in de jungle van Thailand

Het Four Seasons Tented Camp staat garant voor een onvergetelijke ervaring midden in de natuur. Het maakt onderdeel uit van een intiem en kleinschalig resort. Het prachtige, bijbehorende hotel ligt centraal in een olifantenreservaat, vlakbij de noordelijke grens van Thailand. Het ‘tented camp’ is opgeslagen in de weelderige jungle aan de oever van de Mekong. Deze rivier vormt een natuurlijke grens tussen Laos, Thailand en Myanmar. Het resort ligt dus in de zogenoemde Gouden Driehoek, ooit het centrum van de opiumteelt, nu een populaire vakantiebestemming.

Vlucht uit de stadse hectiek

De hotelketen Four Seasons is synoniem met service van de bovenste plank. De prestigieuze hotelketen overtreft ook hier uw verwachtingen. Hier ontvlucht u de hectiek van de stad Chiang Rai en komt u tot rust in overweldigende natuur. De 15 tenten van het Four Seasons Tented Camp liggen verspreid over een oppervlakte van 1 kilometer. Vanuit alle tenten heeft u een prachtig uitzicht op Birma en de bergen van Laos. De tenten zijn superdeluxe ingericht, inclusief een eigen jacuzzi op de veranda.

Olifanten wassen

Een bezoek aan de olifantenopvang is een activiteit die u zeker moet inplannen. De olifanten worden hier met respect voor flora en fauna opgevangen en verzorgd. Het is een unieke kans om tijdens het dagelijkse badritueel een handje mee te helpen. In de omgeving leven veel monniken. Het is de moeite waard om hun dagelijks ochtendritueel bij te wonen.

Eten, drinken en ontspanning

Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden, een grote selectie aan dranken, een spabehandeling en een excursie naar de ‘Gouden Driehoek’ – het 3-landenpunt tussen Laos, Thailand en Myanmar – bij de prijs inbegrepen. De koks in het Nong Yao Restaurant bereiden lokale specialiteiten uit de keukens van alle drie de landen. Het tented camp heeft ook een bar en wijnkelder. Vanaf 12 jaar zijn kinderen van harte welkom.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?