Forte village een luxe resort voor jong en oud

Pure luxe in 7 top hotels

Het Forte Village Resort op het eiland Sardinië is een van de mooiste en meest luxueuze familieresorts die ik in Europa gezien heb. Het hotel biedt een ongeëvenaarde service, sportfaciliteiten, gastronomie en een moderne spa. Het prachtige subtropische park biedt zeven vier- en vijf sterrenhotels.

Restaurants, boetieks, nachtclubs en wellnesscentra

Het resort ligt op een 47 hectare groot park met pijnbomen en kijkt uit over een uitgestrekte baai met een mooi zandstrand. De 7 verschillende hotels liggen verspreid over het park. Hier treft u niet alleen 21 verschillende restaurants aan, maar ook luxe boetieks, bars en een nachtclub. De wellnesscentra AquaForte Spa en Thalasso zijn een aanrader. Bij de restaurants heeft u de keuze uit diverse wereldkeukens. 3 Michelin-sterrenkoks – inclusief Gorden Ramsay – hebben hier hun eigen restaurant.

Uniek: Forte Village Sports Academy

Uitzonderlijk is de Forte Village Sports Academy met sterinstructeurs uit de wereld van tennis, voetbal, rugby en golf. Bijzonder is o.a. de Chelsea Football club voor kinderen van 4-13 jaar oud. Kortom: jong en oud kunnen zich vermaken in het Forte Village resort. Op basis van mijn eigen ervaringen help ik je graag een keuze te maken uit de verschillende hotels op het resort.

Chelsea Football Club Soccer School
Een van de 9 zwembaden
Villa’s voor het hele gezin

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?