Ferrari rijden in italë

Trap het gaspedaal in voor snelheid, luxe en exclusiviteit

Stap nu met Ferrarirode koontjes van opwinding in een sportwagen van het gelijknamige merk en ontdek de schoonheid van het Italiaanse landschap. Het beroemde automerk staat voor snelheid, luxe en exclusiviteit. Laat Departures deze rondreis op maat voor u samenstellen. Zelf heb ik de Ferrari 488 Spider getest. Rijden in een Ferrari geeft een kick die bijna niet in woorden te vatten is.

Meerdere wegen naar Rome

Bij deze exclusieve rondreis leiden er meerdere wegen naar Rome. U kunt starten of finishen in Rome, Florence of een andere Italiaanse stad. Ontdek en doorkruis Toscane, Umbrië of Chianti en geniet van heuvellandschappen, de authenticiteit van Middeleeuwse stadjes, hotels van de buitencategorie, Italiaanse opera’s of musea en de verfijnde smaak van de Italiaanse keuken.

Begeleiding op maat

Voor de Ferrari kunt u kiezen uit meerdere modellen. Gedurende de tocht rijdt een begeleider in een Mercedes mee. Hij of zij vervoert de bagage, helpt bij het tanken, stippelt de mooiste routes uit en geeft suggesties voor excursies. Tijdens de lunch en het diner proeft u de smaak van Italië in meesterlijk bereide streekgerechten. ’s-Nachts rust u uit in een 5-sterrenhotel en laadt u de accu op voor de volgende etappe.

Rondreis laten samenstellen en boeken?

Maak nu uw wensen kenbaar bij Departures en stap binnenkort in een Ferrari voor deze exclusieve, sportieve rondreis door Italië. U kunt dit uitdagende avontuur alleen, met z’n tweeën of met een groep vrienden of relaties (incentives) boeken.

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op:

Wilt u liever dat ik contact met u opneem ?