And Beyond Serengeti under canvas

een avontuur in de natuur van Tanzania

Serengeti Under Canvas is een luxe tentenkamp in het hart van de Serengeti. Dichterbij de natuur komt u als gast niet. Het kamp verhuist meerdere keren per jaar. Zo blijft Serengeti Under Canvas in de buurt van de grote migratie van wildebeesten en zebra’s. Elke ochtend opent u dus uw ogen op een andere plek in de natuur.

Luxe tweepersoonstenten

De 9 luxe tweepersoonstenten zijn comfortabel ingericht en voorzien van een eigen badkamer en een romantische buitendouche. De opening van de tent geeft uitzicht over de weidse vlaktes van de Serengeti. Serengeti Under Canvas beschikt over wifi en is een geweldig avontuur voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Dineren in stijl

Leeuwen, zebra’s of wildebeesten spotten tijdens uw safari is behoorlijk inspannend. Na een prachtige, inspannende dag geniet u van een heerlijk diner en uw welverdiende rust. De tafel is in stijl gedekt met kristallen glazen, zilveren bestek en kandelaars. Heeft u liever meer privacy? Regel dan de private butlerservice voor een romantisch diner met kaarslicht.

Glamping midden in de Serengeti
Weg van de bewoonde wereld
Ontbijten met een uitzicht

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?