Areias do Seixo: méér dan een hotel

een duurzaam, ongedwongen paradijs

Areias do Seixo is een droom van de eigenaren die uitgekomen is. Het hotel is een architectonisch pareltje, gebaseerd op een magisch concept en uitgewerkt met creativiteit en liefde voor de natuur. Areias do Seixo staat voor intimiteit, klasse en ongedwongenheid. Alles is perfect met elkaar in harmonie. Het hotel is een oase van rust, gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving met pijnbomen.

Comfort in luxe in natuurlijke omgeving

In mijn ogen heeft dit kleinschalige, luxueuze hotel een aantal onbetwiste troeven in huis. Ik denk hierbij aan het persoonlijke contact met de eigenaren, de bijzondere spa, het organische restaurant en de omgeving van zee, duinen en groen. De aanwezige townhouses en villa’s bieden comfort, luxe en drie slaapkamers. Areias do Seixo is dus ook een ideale verblijfplaats voor families en vrienden en dat op slechts 1 uur rijden vanaf Lissabon.

Beleving in magische sfeer

Areias do Seixo bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van het strand. Elke kamer heeft zijn eigen verhaal en de inspiratie komt uit Marokko, India en Afrika. Lokale materialen zoals steen, glas, hout en kiezel domineren de uitstraling. De meeste kamers kijken uit over de zee of de duinen. Het restaurant serveert lokale, seizoensgebonden en biologische gerechten. Deze droomplek is een perfecte start van een rondreis door Portugal óf een prima afsluiter van een stedentrip naar Lissabon. Voor mij was het een buitengewone beleving met een magische sfeer. Een echte aanrader! 

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?