Aman Resorts

Ontdek Bhutan in stijl

Koninkrijk Bhutan is het meest bijzondere land dat ik ooit bezocht heb. Zodra u landt, gaat u terug in de tijd. De hypermoderne, Westerse technologie is niet of nauwelijks te bespeuren in dit Aziatische land. Reizigers worden slechts mondjesmaat toegelaten. Bij de overheid staat een zo groot mogelijk bruto nationaal geluk hoger in het vaandel dan materiële rijkdom. In Bhutan worden om allerlei redenen festivals gevierd. Het is bijzonder om hier als een van de weinige westerlingen bij aanwezig te zijn.

Ingebed in natuurlijke omgeving

Bhutan is een land van legendes en spiritualiteit. Bijna alle kloosters zijn gesitueerd tegen een bergwand. Laat u betoveren door het Himalayagebergte, door valleien en tropische laaglandbossen. Ga in gesprek met monniken over hun unieke rituelen. De vriendelijke bevolking nodigt u graag uit voor een kopje thee. Er zijn slechts een paar luxe accommodaties in Bhutan te vinden. De Amankora hotels van de prestigieuze Aman Resorts steken er bovenuit. Alle hotels zijn prachtig ingebed in hun natuurlijke omgeving. Ze vormen de perfecte uitvalsbasis om Bhutan te ontdekken.

Unieke ervaring

De vijf lodges in Paro, Thimphu, Punakha, Gangtey en Bhumtang komen overeen qua stijl. Ze hebben een gezamenlijke loungeruimte, ruime suites en een restaurant met soms een buitenterras. Ik bezocht de hotels enkele jaren geleden. Mijn verblijf hier staat in mijn geheugen gegrift. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden en de eventuele combinaties waaruit u kunt kiezen. De beste reistijd voor Bhutan is september tot mei. 

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?