Amangiri, UTAH

een verademing in de woenstijn

Midden in de woestijn – nog net in de staat Utah – treft u dit pareltje van de buitencategorie aan. Amangiri ligt in de middle of nowhere en straalt op elke vierkante centimeter rust uit. Het is een verademing om op deze plek te vertoeven na een inspannende rondreis door West-Amerika.

Een oase van rust

Amangiri ligt op 20 minuten rijden van het plaatsje Page, dat bekendheid geniet vanwege de Antilope Canyon en zijn prachtige rode, oranje bruine kleuren. De naam Amangiri betekent rustieke berg. Een treffende naam, want het resort is één met de natuur. Het zwembad is hiervan een sprekend voorbeeld. Het is gebouwd rondom een rots. Het lijkt dus alsof deze rots midden in het zwembad staat.

Indrukwekkend uitzicht

De binnen- en buitenmuren zijn zo geschilderd dat er geen onderscheid bestaat tussen de bergen en de gebouwen. De kamers kijken stuk voor stuk uit over de vlakte van de woestijn. Midden in de kamer staat uw bed, de floor to floor ramen zorgen voor een indrukwekkend uitzicht. Op het aanpalende terras kunt u heerlijk relaxen. Mocht het wat kouder worden, dan biedt de open haard uitkomst. Als sfeerelement en als warmtebron.

Junior Suite met eigen terras
Modern zwembad
Een met de omgeving

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?