Betrokken en bevlogen

Last van keuzestress?

Leuker kunnen we het WEL maken

Alleen het genieten doe je zelf

Uw luxe reis tot in de finesses

Houdt u van luxe en stelt u hoge eisen aan uw reis en vakantieverblijf? Zoekt u een bijzondere vakantiebestemming en verblijft u graag in topklasse hotels? En vindt u het prettig als uw droomreis tot in de puntjes geregeld wordt? Met Departures bent u klaar voor vertrek, beleeft u de tijd van uw leven en hoeft u zelf niks te doen. Alleen uw koffer inpakken, op tijd vertrekken en vooral genieten.

27 jaar ervaring in 4- en 5 sterrenreizen

Departures is een buitengewoon reisbureau. Mijn naam is Monique de Vos. Ik ben uw persoonlijke reisplanner en gepassioneerde matchmaker in één. Ik heb een luisterend oor en een scherp oog voor uw persoonlijke verlangens. Mijn werkwijze is een tikkeltje eigenwijs en eigenzinnig. Ik inspireer u met droomlocaties binnen en buiten Europa. En ik daag u uit om te dromen. Departures heeft 27 jaar ervaring in het regelen en boeken van 4- en 5-sterrenreizen. Met hart en ziel zet ik me in om ook uw droomreis of luxe vakantie tot in detail te regelen.

Inspiratie nodig voor een exclusieve reis?

Geniet u binnenkort ook van een onbekommerde vakantie? Omarm samen met Departures de klasse en discretie van een hotel of resort van de buitencategorie. Samen met uw partner of gezin. Of samen met vrienden of goede relaties. Laat u inspireren door de sfeerimpressies op deze website. De beschreven hotels en resorts zijn slechts een schot voor de boeg. Wereldwijd zijn er 1001 luxe bestemmingen waaruit u kunt kiezen. Departures zoekt het met liefde en plezier voor u uit. En neemt u alle zorgen uit handen. Voorpret gegarandeerd.

SPECIALIST IN 5-STERREN HOTELS

Internationale luxe hotels maken graag gebruik van mijn specifieke kennis. Regelmatig krijg ik het verzoek mijn ervaring te toetsen aan de wensen van de (toekomstige) gasten.

LUXURY HOTEL IMPROVER

MEER WETEN?

Neem dan telefonisch contact op: 

WILT U LIEVER DAT IK CONTACT MET U OPNEEM ?